meningsfylleri.blogg.se

Två systrars tankar om livet... Så långt ifrån varandra, men ändå så nära!

Födelsedagspresenten

Kategori: Familj

Min syster Lotta är snäll hon! Och smart! Hon såg redan i juni till att säkerställa att systrarna åkte på den årliga julshoppingen och helgmyset tillsammans då hon bokade biljetter till Ladies Night i Scandinavium. Vi har varit till Göteborg tidigare, men även Köpenhamn och Lübeck och har försökt fylla dagarna med kom-i-fatt-snack, god mat, någon underhållning och julklappshandel.

Vi sa att vi skulle förena nytta med nöje, så vi hade valt ett lyxigt hotell mitt på avenyn med samarbete med Nordic Wellness, så efter incheckning deltog vi i ett Power Strip pass. Vet inte om det var så sexigt, men kul och definitivt annorlunda att gå ifrån gymmet med blåmärken på knäna...


Efter svettig bastu skyndade vi oss ut och åt burgare på o'Learys innan fotbollen drog igång.

Just julkänslan i år fick vi kickstarta igång med ett besök på Liseberg som invigde sin julmarknad.


Det blev inte helt rätt, det kändes lite tidigt, men med skridskobana, snöspray och julpynt i butikerna, så känns det som en bra uppvärmning i alla fall. 

En myskväll med godis på rummet fick avsluta dagen. Och morgonen startade med rejäl frukost innan dagens shopping. Några julklappar blev fixade i alla fall! 

För att göra helgen riktigt avslappnad tog vi siesta på rummet i flera timmar på eftermiddagen. Det ska medges att den löpande renoveringsuppdateringen hemifrån skapade lite dåligt samvete, men jag lovar att jag ska arbeta igen det...



På kvällen gick vi mot Scandinavium, efter att först ha intagit en god italiensk pasta. Ladies Night-gänget gjorde en bra show, trots att Stenmark var pappaledig och Sandelin sjuk. Tommy Nilssons röst och Andreas Lundstedts dans var det jag sett fram emot och de levererade! 

Efter detta gjorde vi inte kvällen onödigt sen, utan köpte glass med tillbaka till hotellet och somnade sedan på rätt sida midnatt.

Vid söndagens lite senare frukost bestämde vi att byta det träningspass vi tänkt oss mot en promenad längs med vattnet i solen. Därefter fyllde vi på i julklappssäcken, åt en god lunch, hämtade våra väskor på hotellet. Till sist tog vi en avskedsfika på Starbucks och kom överens om att blogga helgens händelser i var sitt inlägg. 

Jag är trött i fötterna, har lite ont i plånboken, men är väldigt nöjd med att ha fått slappna av i renoveringstankarna en helg. I morgon står jag helt säkert och målar lister med ett leende på läpparna!

/Maria


Kommentarer


Kommentera inlägget här: