Eftermiddag/kväll efter jobbet
Kategori: Hem och trädgård
Kategori: Hem och trädgård
Hasselnötsmjöl! Testa att köra dessa hasselnöttoppar =)
360g hasselmjöl
330g socker
170g äggvita
+ ca: 200g choklad att toppa i.
*Blanda de 3 första ingredienserna i en bunke...
*Sätt de i vatten bad och ständigt omrörning skall massan rostas till 45-50grader...
*Häll i massan i en spritspåse med en slättyll eller klipp bort spetsen, ca: stor som en tia...
*Spritsa i "lagom" stora toppar...
*Låt de få torka till en 1h...
*Sätt ugnen 230grader och låt de bli vackert bruna, i 7min typ...
*Smält chokladen och doppa botten på topparna i de smälta chokladen.
...Dessa går bra att frysa annars håller de bra i kylskåpet i ca 5dagar =)
LYCKA TILL!!
Wow! Är glad jag han plocka undan i köket och fylla på med ny mat... ;)
Bloggadress: http://exklusivamoi.blogg.se/